Hoe Fake Datingprofielen te Identificeren

10 Eenvoudige Tips om Valse Profielen te Ontdekken

I dagens digitale tijdperk, waar "bots" en "AI" zijn geëvolueerd van futuristisch jargon tot alledaagse realiteit, is het tegenkomen van nep-profielen op datingsites helaas maar al te gebruikelijk geworden. Het FlingDoctors-team staat klaar om je uit te rusten met de tools en inzichten die nodig zijn om te navigeren en de toenemende stroom van door bots aangedreven verkeer die je kunt tegenkomen, te bestrijden. Bekijk gewoon onze 10 tips over het identificeren van een nep-datingprofiel.

När begon ze berichten naar je te sturen?

Registreerde je je en ontving je meteen 10 berichten van de heetste vrouwen op de planeet? Ja, ze zijn niet echt. Online daten kan veel sneller zijn dan naar een bar gaan om iemand te ontmoeten, maar je moet nog steeds de bar binnenlopen en je jas ophangen, om bij de metafoor van de bar te blijven. We zeggen niet dat geen van hen echt is, maar degenen die een 500-woorden essay sturen nadat je een minuut geleden bent geregistreerd? Nee.

Welke foto's gebruikt ze?

Laten we eerlijk zijn, meestal weten vrouwen om ons heen zichzelf veel beter te presenteren dan de gemiddelde man zoals jij en ik. Dus als ze er geweldig uitziet op de foto, goed voor haar. Maar ziet ze eruit als Miss Universe? Komen al haar foto's rechtstreeks uit een tijdschrift? De kans is groot dat ze geen echt profiel is en dat er een of andere kerel achter zijn computer zit te proberen wat lol te hebben.

unrealistic for dating site

Gewoon een foto van een mooie vrouw die geen reden heeft om op een datingsite te zijn. Als je haar ziet... weet je wat je moet doen.

Hoeveel informatie staat er op het profiel?

Als je serieus bent over het vinden van iemand online, zul je je best doen om jezelf te presenteren. Voeg een leuke foto toe, schrijf wat interessante dingen over jezelf op je profiel, vertel de wereld dat je helemaal gek bent op Ford '70s Mustangs. Dus als haar profiel zegt dat ze 19 is en dat is alles, blijf dan scrollen, maat. Aan de andere kant, als ze een 5000-woordessay heeft over haar 19 jaar op deze planeet op haar profiel en elk interesse vermeldt dat de datingsite je toestaat om te taggen... dat is een waarschuwingsvlag!

Wat is er met al die vragen?

Het beste manier om iemand te leren kennen is door vragen te stellen, toch? Precies! Dus stel gerust vragen, maar je moet ook antwoord geven op een paar vragen. Online daten is een tweerichtingsverkeer, dus geven en nemen. Als zij alle vragen stelt en altijd vermijdt om antwoord te geven op die van jou, vraag jezelf dan af of ze echt is of nep.

Heeft ze op dit moment recente foto's van zichzelf?

Iedereen gebruikt zijn beste foto, die misschien 7 of 8 jaar geleden is genomen, wie maakt dat uit! Je bent nog steeds jij, en wat maakt het uit. Maar het kan geen kwaad om te vragen om een recentere foto. Als ze er geen heeft in deze moderne tijd waarin vrijwel elk apparaat een volwaardige camera is, kun je je wel voorstellen waarom dat zo is.

Old photo of a woman

Heeft ze haar been drie keer gebroken en is haar hele familie in het ziekenhuis?

Als ze erin geslaagd is om door alle 5 van de eerdere signalen heen te komen, hebben jullie een geweldige tijd samen, maar telkens wanneer je voorstelt om af te spreken, komt ze met een verhaal over een overleden familielid, een gebroken been of een gestolen auto, misschien is ze niet wie ze zegt te zijn. Het is mogelijk dat er iemand achter dat profiel zit die voor de datingsite werkt, iemand die je bespeelt, of ja, misschien is ze gewoon nog niet klaar. Maar ons advies is om iemand anders te vinden.

Moet je met munten betalen?!

Het is eigenlijk iets wat we moeten verduidelijken, ja, er zijn veel datingsites die mensen koppelen door hen te laten betalen met munten. Deze datingsites draaien niet gratis omdat ze serverkosten hebben, klantondersteuningskosten, en je weet dat Cupido ook brandstof nodig heeft, toch? Omgekeerd zijn er ook gratis dating-apps met valse profielen en er zijn tal van valse profielen op abonnementsdiensten voor datingsites.

Heeft ze zojuist je naam vergeten?

Stel je voor dat je een oplichter bent en probeert veel mensen geld te laten uitgeven op je website. Hoe kun je bijhouden met wie je allemaal praat? Precies, dat kan je niet. Dus onthoud dat wanneer je voor de negende keer aan je date moet vertellen dat je een 29-jarige dochter hebt en een hond genaamd Timmy.

Laten we voor altijd en eeuwig op deze zijde blijven.

Veel datingsites willen dat je doorgaat met geld uitgeven op hun website, dus ze huren bots of mensen in om je vragen te blijven stellen en de datum uit te stellen. Maar ze proberen ook alle manieren te elimineren waarop je gratis kunt beginnen met praten op andere vormen van communicatie. Je moet waarschijnlijk wat geld uitgeven aan een datingsite om je liefdesleven te verbeteren, maar na het sturen van 100 intieme berichten naar iemand, zou ze je misschien haar nummer moeten geven. Zo niet, dan is ze misschien niet de juiste.

Ze reageert sneller dan een rood verkeerslicht.

Bots zijn tegenwoordig overal. Google, Microsoft, Yahoo en vele andere grote bedrijven werken momenteel aan AI-technologie die misschien wel of niet de wereld overneemt, SkyNet-stijl, in de nabije toekomst. Dus als je haar een bericht stuurt vanuit het diepst van je hart en ze binnen 1 microseconde een boek aan tekst terugstuurt, dan is dat de vriendin van de Terminators.

fake robot chatting

Onze 3 beste

Top 3 Gebruikerskeuze

Wees gerust, je bent in goede handen met deze drie beste opties.

SearchingForSingles

  1. Of je nu houdt van onschuldig flirten of langdurige relaties, deze platform vervult jouw unieke wensen door op maat gemaakte opties aan te bieden die passen bij jouw levensstijl.
  1. Kompatibilitetsbaserat matchningssystem hjälper dig att hitta den perfekta partnern och gör det till en av de ledande dejtingsajterna i världen. Njut av avancerade inställningar för fotoprivatskydd, förstklassig kryptering och brandväggsskydd för att hålla din personliga information säker.
  1. Of je nu houdt van onschuldig flirten of langdurige relaties, deze platform vervult jouw unieke wensen door op maat gemaakte opties aan te bieden die passen bij jouw levensstijl.
  1. Op maat gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar informele en spontane ontmoetingen. De site richt zich op het creëren van een probleemloze omgeving waar gebruikers snel en efficiënt kunnen afspreken en ontmoetingen kunnen regelen.